Menu Close

Het opzetten van een succesvol bedrijfsevenement heeft nogal wat voeten in de aarde. Alles valt en staat met een goede Eventorganisatie en een toepasselijk programma. Want een evenement kan zoveel meer zijn dan een simpele bijeenkomst met een hapje en een drankje. Bij The Mavens hebben wij de ervaring in huis om van jouw evenement een moment te maken om nooit te vergeten voor zowel de bezoeker als organisatie.

 

Evenementen op maat

Ieder bedrijf is anders en daarmee is ieder evenement ook anders. Een teambuildingsdag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, netwerkborrel en jubileumfeest vragen allemaal om een specifieke aanpak. Een programma van een event opzetten is de eerste stap naar een succesvolle dag. The Mavens neemt de programma organisatie uit handen en zorgt voor een gevarieerd en interactief geheel.

Met een creatieve aanpak vertalen wij jouw doelstelling naar een pakkend concept. Vervolgens gaan we aan de slag om ieder onderdeel uit te werken en tot een compleet event te maken. Wij vragen offertes op, kiezen een locatie, zoeken de leveranciers, inventariseren welke materialen nodig zijn en zorgen voor een cateraar. Ook de communicatie, vergunningsaanvragen, programma event opbouwen, techniek en ondersteuning tijdens het event behoren tot de mogelijkheden.

Online, fysiek of hybride: 2.0 eventorganisatie

Met onze vakkennis tillen wij ieder event naar een hoger niveau. Of het nu online, fysiek of hybride plaatsvindt. In de huidige maatschappij zijn steeds meer mogelijkheden voor een combinatie van dit alles. Dit vraagt om specialistische kennis op het gebied van organisatie en hosting.

Bij online evenementen is het uitermate belangrijk dat er interactie plaatsvindt. Bij fysieke of hybride events, een combinatie van online en offline , is hier van nature al meer ruimte voor. The Mavens treedt op als een host bij een virtueel event zodat een groot publiek wordt bereikt. Een goede event host maakt de bijeenkomst succesvoller en neemt jou het werk uit handen zodat je kunt genieten van het moment: een imposant en professioneel event!

Kies de juiste sprekers voor je event!

Goede sprekers zijn onmisbaar voor een event. Tegenwoordig worden er zoveel evenementen georganiseerd dat opvallen noodzaak is. Bijzondere sprekers maken hét verschil, kunnen precies de juiste sfeer neerzetten en dragen bij op inhoudelijk vlak. Sprekers zijn onmisbaar tijdens een professioneel event.

Zoals je kunt verwachten, hebben goede sprekers ook sneller een volle agenda. Het tijdig op zoek gaan naar een spreker is dan ook erg belangrijk. Bij een spreker denk je misschien snel aan een bekende naam, maar soms kan een onbekend persoon juist voor een grote verrassing zorgen. Bij The Mavens hebben wij een breed netwerk waarin we op zoek gaan naar de juiste spreker voor jouw event. Is er binnen jouw bedrijf iemand met een inspirerend verhaal? Dan biedt onze sprekers training of coaching uitkomst. Samen zorgen we voor een pakkende presentatie die blijft hangen.

The Mavens helpt jou in het boeken en begeleiden van de juiste sprekers voor elk evenement.

Meta titel: Event organiseren? Online, fysiek of hybride? The Mavens staat voor je klaar

Meta omschrijving: The Mavens ontwikkelt, organiseert en begeleid online en fysieke evenementen. Met persoonlijke aandacht en jarenlange ervaring maken wij jouw event tot een succes!

KW:

Eventorganisatie

De Programma organisatie

Programma event opzetten

Programma event opbouwen      

host event

host virtueel event

goede host event